WordPress verkkosivun luominen ilman koodausta

Jos haluat luoda verkkosivuston ilman koodausta, WordPress on erinomainen vaihtoehto. Valittavana on runsaasti malleja ja teemoja, ja useimmat niistä ovat erittäin helppokäyttöisiä. Vain muutamassa minuutissa saat verkkosivuston pystyyn ja toimintaan.

Page Builder eli sivunrakentaja WordPress-sivuston rakentamisessa

Jos haluat luoda WordPress-sivuston, sivunrakentajan käyttäminen on hyvä tapa päästä alkuun. Beaver Builder ja Elementor ovat kaksi suosituinta sivunrakentajaa, ja molemmista on tarjolla ilmaisia ja maksullisia versioita.

Jotta pääset alkuun Beaver Builderin kanssa, sinun on ensin asennettava lisäosa. Kun se on asennettu, voit luoda uuden sivun tai viestin napsauttamalla WordPressin kojelaudan “Add New” -painiketta.

Napsauta seuraavaksi “Page Builder” -välilehteä ja valitse “Beaver Builder” Tämä avaa Beaver Builder -editorin, jossa voit aloittaa verkkosivuston luomisen.

Voit lisätä uuden elementin sivullesi napsauttamalla editorin yläosassa olevaa “+”-painiketta. Tämä avaa luettelon käytettävissä olevista elementeistä, joita voit sitten vetää ja pudottaa sivullesi.

Voit muokata elementtiä napsauttamalla sitä. Tämä avaa elementin asetuspaneelin, jossa voit muuttaa sen ominaisuuksia ja asetuksia.

Kun olet muokannut sivusi valmiiksi, voit julkaista sen verkkosivustollasi napsauttamalla Julkaise-painiketta.

Elementorin käytön aloittamiseksi sinun on ensin asennettava lisäosa. Kun se on asennettu, voit luoda uuden sivun tai viestin napsauttamalla WordPressin kojelaudan “Add New” -painiketta.

Napsauta seuraavaksi “Elementor”-välilehteä ja valitse “Elementor” Tämä avaa Elementor-editorin, jossa voit aloittaa verkkosivuston luomisen.

Voit lisätä uuden elementin sivullesi napsauttamalla editorin yläosassa olevaa “+”-painiketta. Tämä avaa luettelon käytettävissä olevista elementeistä, joita voit sitten vetää ja pudottaa sivullesi.

Voit muokata elementtiä napsauttamalla sitä. Tämä avaa elementin asetuspaneelin, jossa voit muuttaa sen ominaisuuksia ja asetuksia.

Kun olet muokannut sivusi valmiiksi, voit julkaista sen verkkosivustollasi napsauttamalla Julkaise-painiketta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *