Rakenna kotisivut yhdessä päivässä

Tänään puhumme siitä, miten rakentaa verkkosivusto yhdessä päivässä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa mahdottomalta tehtävältä, se on mahdollista pienellä suunnittelulla ja valmistelulla.

Ensimmäinen askel on oikean alustan valitseminen. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, mutta suosittelemme WordPressin käyttöä. Se on helppokäyttöinen, ja siinä on laaja valikoima ominaisuuksia ja lisäosia, joita voit käyttää verkkosivustosi mukauttamiseen.

Kun olet valinnut alustan, sinun on valittava verkkotunnus ja määritettävä hosting. Verkkotunnus on verkkosivustosi osoite, ja hosting mahdollistaa verkkosivustosi käytön verkossa. Voit hankkia molemmat asiat useiden eri palveluntarjoajien kautta.

Seuraavaksi sinun on suunniteltava verkkosivustosi. Tämä voidaan tehdä luomalla oma teema tai käyttämällä valmista mallia. Jos et ole perehtynyt koodaukseen tai suunnitteluun, ei hätää – saatavilla on paljon työkaluja ja resursseja, joiden avulla voit luoda ammattimaisen näköisen verkkosivuston ilman aiempaa kokemusta.

Lopuksi sinun on täytettävä verkkosivustosi sisällöllä. Tämä voidaan tehdä kirjoittamalla artikkeleita itse tai tuomalla sisältöä muista lähteistä. Kun verkkosivustosi on valmis, voit alkaa mainostaa sitä ja ohjata sivustollesi liikennettä.

Toivomme, että tämä artikkeli on ollut hyödyllinen ja että se on antanut sinulle paremman käsityksen siitä, miten rakentaa verkkosivusto yhdessä päivässä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Verkkotunnus

Jos haluat ostaa verkkotunnuksen, sinun on löydettävä verkkotunnuksen rekisterinpitäjä. Verkkotunnusrekisterinpitäjä on yritys, joka myy verkkotunnuksia ja tarjoaa pääsyn DNS-palvelimille, jotka yhdistävät nämä nimet IP-osoitteisiin.

Verkkotunnusten rekisterinpitäjiä on monia, mutta suosituimpia ovat GoDaddy & Namecheap.

Kun olet löytänyt verkkotunnusten rekisterinpitäjän, sinun on luotava tili siihen. Sitten voit etsiä haluamasi verkkotunnuksen ja ostaa sen.

Verkkotunnuksen hinta vaihtelee rekisterinpitäjän mukaan, mutta yleensä se on 10-30 dollaria vuodessa.

Hosting

Jos haluat ostaa verkkosivuston hosting-palvelun, sinun on ensin löydettävä hosting-palveluntarjoaja, joka tarjoaa tarvitsemasi palvelut. Voit etsiä palveluntarjoajia verkossa tai pyytää suosituksia ystäviltä tai perheenjäseniltä.

Kun olet löytänyt muutaman palveluntarjoajan, jotka tarjoavat tarvitsemasi palvelut, vertaile niiden hintoja ja ominaisuuksia löytääksesi sinulle parhaan. Muista lukea muiden asiakkaiden arvostelut, jotta saat käsityksen siitä, mitä voit odottaa.

Kun olet valinnut palveluntarjoajan, luo tili palveluntarjoajalla ja osta hosting-paketti. Prosessin pitäisi olla melko suoraviivainen – seuraa vain palveluntarjoajan verkkosivuston ohjeita.

WordPress

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit luoda verkkosivuston nopeasti ja helposti. WordPressin avulla sinun ei tarvitse osata koodata, jotta voit rakentaa verkkosivuston. Voit käyttää WordPress-malleja ja -teemoja luodaksesi verkkosivuston, joka näyttää hyvältä ja jossa on helppo navigoida. WordPressin avulla voit myös lisätä verkkosivustoosi liitännäisiä, jotka lisäävät lisätoimintoja. Jos esimerkiksi haluat lisätä verkkosivustoosi ostoskorin, voit asentaa WooCommerce-lisäosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.