[kuva]

 

Perusta oma verkkokauppa ja odota tilauksia

KotisivutTänään.fi-palvelun avulla voit perustaa oman verkkokaupan, josta asiakkaat voivat tehdä tilauksia suoraan netin kautta - voit pyörittää omaa kauppaa vaikka kotoa käsin.


Aloita tästä - kokeile 15 päivää maksutta!

Kokeiluajan jälkeen alk. 13 € / kk

 

Lisää tuotteet, odota tilauksia, pysy ajan tasalla

Voit lisätä rajattoman määrän tuotteita verkkokauppaasi, antaa niille hinnat, varastosaldot sekä muut tarvittavat tiedot. Kun asiakas tilaa tuotteen, saat tiedon siitä sähköpostiisi ja uusi varastosaldo tallentuu verkkokauppaan - pysyt aina ajan tasalla varastotilanteestasi! Voit myös määrittää tuotteet niin, että ne piilotetaan automaattisesti verkkokaupasta kun varasto on tyhjä.

 

Tuotteille voit antaa myös väliaikaisia tarjoushintoja. Voit päättää minä ajanjaksona tarjous on voimassa, ja tarjous poistetaan käytöstä automaattisesti kun tarjous on ohi - sinun ei tarvitse siitä huolehtia ja voit ottaa rennosti!

 

Verkkokaupan kustannukset

Verkkokauppatoiminnosta sinun tarvitsee maksaa kotisivujen perushinnan lisäksi vain 5 euroa kuussa - näin edullista palvelua tuskin muualta löydät, joten tilaa heti - voit kokeilla verkkokauppaa viikon ilmaiseksi.

 

Verkkokauppaan voidaan liittää myös verkkomaksutoiminto, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa tuotteensa helposti ja vaivattomasti netin kautta verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.

 

Verkkomaksutoiminnon hinta on alk. 35 euroa kuussa, ja kuukausimaksu veloitetaan vain niiltä kuukausilta, jolloin verkkokauppasi kautta on tullut tilauksia kuukausimaksun edestä.

 

Perusta oma verkkokauppa tästä >>