Kotisivujen jälleenmyynti

Haluatko myydä asiakkaillesi KotisivutTänään.fi-palvelulla toteutettuja kotisivuja? Se onnistuu jälleenmyyntiohjelmamme avulla.

Voit ostaa jälleenmyyntilisenssejä edulliseen hintaan, toteuttaa asiakkaallesi kotisivut palveluumme ja myydä kotisivut sitten omalla hinnallasi, oli se sitten kerta-, vuosi- tai kuukausimaksu, saat päättää hinnan itse. Sinun ei tarvitse jättää kotisivuille mitään viitteitä KotisivutTänään.fi-palvelusta, vaan saat myydä kotisivut omana palvelunasi.

Ota yhteyttä >>

Jälleenmyyntilisenssit

Lisenssin avulla voit luoda kotisivut palveluumme erikoishintaan. Lisenssimaksu veloitetaan vain kerran, ja mitä enemmän lisenssejä ostat kerralla, sitä edullisempaan hintaan ne saat!

Voit avata yhdet kotisivut / lisenssi.

Lisenssihinnasto

Lisenssimäärä   Hinta
1-2 kpl 140 EUR / lisenssi
3-4 kpl 130 EUR / lisenssi
5-9 kpl 120 EUR / lisenssi
10-19 kpl 110 EUR / lisenssi
20-49 kpl 100 EUR / lisenssi
50+ kpl 90 EUR / lisenssi

 

Lisenssihinnan lisäksi veloitamme vuosimaksun 25 euroa / julkaistu sivusto. Vuosimaksua ei veloiteta ensimmäiseltä vuodelta.

Hintoihin lisätään alv 24 %

Omat kotisivut ilmaiseksi!

Kun liityt jälleenmyyjäksemme, saat itsellesi omat kotisivut palveluumme veloituksetta. Kotisivuja voit käyttää palvelusi markkinointiin. Saat ilmaiset kotisivut käyttöösi heti, kun liityt jälleenmyyjäksemme, eikä sinun tarvitse ostaa ennen sitä ainuttakan lisenssiä.

Ilmaisia kotisivuja tulee käyttää ensisijaisesti kotisivupalvelun markkinointiin, ja sinun tulee ostaa lisenssejä kolmen kuukauden sisällä jälleenmyyjäksi liittymisestä.

Mitä veloitan asiakkailtani?

Saat veloittaa asiakkailtasi oman hinnastosi mukaisen maksun. Voit myydä kotisivuja kertamaksulla tai vaikkapa vuosi-, tai kuukausimaksulla. Voit myös veloittaa erikseen kotisivujen eri ominaisuuksista. Yleensä kotisivuista veloitetaan kertamaksuna muutamista sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin!

Ota yhteyttä >>